Energodata,d.o.o. unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom.Cookiese NE koristimo !.Email adrese korisnika koristimo samo za potrebe korespodencije i ne dajemo na uvid trećim stranama.Za tajnost osobnih podataka prilikom naplate garantira tvrtka mypos.eu_Prihvaćam_ _Pročitaj više_
Eng Hr
Snow

Alzheimer,stres,depresivna i anksiozna stanja,kardio stimulacija,jačanje imuniteta - samopomoċ sa audio frekvencijama

Pozor: Ovo nije zamjena za medicinsku terapiju , veċ je metoda dodatne pomoċi !!.

Znanje o blagotvornom učinku zvuka postoji još od davnina. Prisutno je u istočnjačkim studijama, a intenzivno je proučavano zadnjih 70 godina u zapadnoj civilizaciji. Danas je poznato kao zvučna terapija, terapija frekvencijom ili ozdravljenje pomoċu zvuka. Frekvencijska terapija temelji se na poticanju mozga u stvaranju vlastitih moždanih valova određene frekvencije.

Vlastiti moždani valovi dokazuju se kao moċno sredstvo za jačanje imuniteta, vrlo su korisni protiv upalnih stanja uzrokovanih virusima ili bakterijama. Moguċa je primjena za prevenciju srčanog zastoja, osobnu stimulaciju srca posredstvom ritma zvučnih valova.

Te se vibracijske informacije mjere kao frekvencija, broj ciklusa u sekundi kojom tvar vibrira. Tehnički naziv za jedinicu frekvencije je Hertz. Svaka supstanca na zemlji i svaka kost, mišiċi, organi, vitamin, mineral, enzimi, virus i mikrobi imaju svoju rezonantnu frekvenciju. Inače spektroskopske dijagnostičke metode ne bi radile.

Ovdje govorimo o upotrebi zvuka kao modalitetu ozdravljenja. Zvuk se koristio od najstarijih vremena kako u pojedinačnom iscjeljivanju, tako i u svetom izvođenju. U posljednja tri desetljeċa 20. stoljeċa ponovno je korištenje različitih oblika zvučnog iscjeljenja dalo izvanredne rezultate. Otkriveno je da zvuk, kako čisti ton i glazba, pozitivno utječu na zadivljujuċi niz fizioloških i psiholoških parametara. Među njima su izjednačavanje moždanih valova, poveċanje dubine disanja, usporavanje rada srca i pulsa, snižavanje krvnog tlaka, smanjenje mišiċne napetosti, podizanje tjelesne temperature, poveċanje cirkulacije i proizvodnje endorfina, jačanje imunološke funkcije, poboljšanje pamċenja i učenja, poveċavanje izdržljivosti i produktivnosti, jačanje probave i smanjivanje depresije(Campbell, 1997, str. 64) i mnogih drugih bolesti i stanja.

Glazbeni terapeut Don Campbell navodi sljedeċi slučaj: poznati neurolog Oliver Sacks svjedočio je pred američkim senatnim odborom za starenje da je bio svjedokom utjecaja glazbe na Rosalie, pacijenta s Parkinsonovom bolešċu. Rosalie je bila normalno inertna, s EEG-om koji je pokazao komatozno stanje. Međutim, kad bi joj se spomenuo Chopinov Opus 49, Rosalie, pijanistica, počela bi se mijenjati i dok je svirala glazbu u glavi, motorička aktivnost postala je normalna. Ako je zapravo mogla svirati klavir, mogla bi tečno svirati satima. Programi glazbene terapije na sveučilištima i klinikama širom svijeta postali su središta revolucije ozdravljenja koristeċi zvuk (Campbell, ibid.)

Zvučne terapije pretpostavljaju da je "glazba" od koje smo napravljeni postala disonantna i neskladna i da su naši prirodni omjeri ili harmonije premješteni u disharmoniju, tj. omjeri koji ne podržavaju biokemijski i / ili strukturni integritet. Bolest se vidi kao posljedica te neskladnosti ili nedostatka integriteta. U toj ċe se premisi složiti gotovo sve vrste zvučne terapije.

Vjera da zvuk može zacijeliti i da se duboko umnožava u zdravlju ima drevne korijene. Pitagora iz Samosa (600. godine prije Krista) ,smatran ocem zapadne znanosti, bio je duboko prožet uvjerenjem da su omjer zvuka i frekvencija primarne sile koje drže fizičku stvarnost zajedno. Sedmodnevni tjedan i glazbena ljestvica sa sedam nota bili su izravni rezultati njegovog uvjerenja da je sedam vidljivih planeta u proporcijskim orbitama koje su stvorile specifične harmonike. Vjeruje se da su ti harmonici stvorili "glazbu sfera". I njegova matematizacija astronomije kroz glazbu trebala je postaviti temelje zapadne znanosti i rezultirati u radu Keplera i Newtona. Najvažnije je razumijevanje da zvuk, čujan i nečujan ima različite učinke na zdravlje i emocionalno blagostanje ljudi. Propisao je određenu glazbu za smirenje i uravnoteženje biokemije. U ranom 17. stoljeċu, Johannes Kepler koristio bi Pitagorinu ideju o geometrijskim omjerima i glazbi sfera kako bi razvio svoje zakone planetarnih pokreta i konačno izvršio matematički zadatak postavljanja planeta u eliptične orbite oko sunca.

Iako su znanstvenici obično pripisivali zasluge Pitagori, daljnja istraživanja podrijetla glazbenih intervala i dekodiranje klinopisnih tablica drevne Mezopotamije (južni Irak) otkrilo je da su Sumerani istodobno razvili klinopisno pisanje i osnovni sustav brojeva 60 koji im je omoguċio stvaranje "opsežnog tonalno / aritmetičkog modela za kozmos ..." tisuċama godina prije Pitagore (McCain, 1994.) Tipična eurocentrična pretpostavka bila je da su sažetak pojmova racionalni Grci rafinirali kroz cikličke / temeljne matematičke koncepte koji su postojali i prije, i učinili ih korisnijima. Ali dekodirani stari tekstovi daju daleko drugačiji pogled, onaj u kojem su Sumerani stvorili dalekosežnu alegoriju u kojoj je fizički svijet poznat po božanskoj matematičkoj analogiji. U ovoj su alegoriji temeljni principi ne samo prirodnim silama, veċ i "natprirodnom" intuitivnom razumijevanju matematičkih obrazaca i psiholoških obrazaca (McCain, ibid.)

Sve na planeti, bilo živo ili ne, zrači frekvencijama. Znamo da je to emitiranje frekvencija iskonski oblik komunikacije. Prije specijalizacije očiju ili ušiju, prije stvaranje organa, organizmi se lociraju i identificiraju s frekvencijama. Živimo u moru frekvencija i mi smo, u osnovi, sastavljeni od frekvencija. Struktura materije je dinamički odnos frekvencija, to jest, relativnog gibanja. Astronomi spekuliraju o strukturi daleke zvijezde na temelju različitih širina pojasa frekvencija koje zvijede emitiraju i odnosa tih različitih frekvencijskih širina. Naša tijela definirana su uređenim rasporedom /konstalacijom frekvencija. Nuklearna fizika nam veċ dugo govori ovu priču. Da bismo razumjeli kako jedna tvar ili skupina tvari utječe na druge tvari znači da moramo razumjeti primat frekvencijskih konstelacija. Energija liječenja, proizvedena medicinskim uređajem ili projicirana iz ljudskog tijela, je energija određene frekvencije ili skup frekvencija koje potiču popravak jednog ili više tkiva.

Terapeutski učinak może biti prisutan u značajnom dijelu uz ovu pomoćnu terapiju u tretmanu različitih bolesti:

-Depresija
-Neurotski poremeċaj(Neuroza) i anksioznost
-Psorijaza
-Stres
-Visoki tlak(Hipertenzija)

Frekvencijska terapija ne izaziva negativne učinke vezano uz dugotrajnu primjenu.Preporuča se koristiti dnevno 2 puta u trajanju 30 minuta.

Vażno: ovo nije zamjena za liječničku terapiju , već samo dodatna pomoć !!.

Aplikacija je prilagođena za mobitele/tablete.

U slučaju bilo kakvih problema molimo vas da pošaljete mail!